Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Αλλη μια μερα στην θαλασσα και μετα...

Σημερα η μερα ηταν τοσο ομορφη και ζεστη κ ξυπνησα με διαθεση για θαλασσα.Πηγαμε λοιπον καναμε τις βουτιες μας αν κ ο Κωνσταντινος μου ξυπνησε με πονο στο ποδι ψηλα κ δεν μπορουσε να πατησει,αλλα στην θαλασσα ηταν καλυτερα.Ζεστο που ηταν το νερο δεν θελαμε να βγουμε ,ο δε Μαριος να κανει ολο βουτιες κ η χαζομαμα με την καμερα να τραβαει.Γυρισαμε σπιτι φαγαμε αν κ με λιγο γκρινια κ εβαλα τον Μαριο για υπνο.Μετα απο μια ωρα ξυπνησε με κλαμματα και να μου λεει συνεχεια "μαμα σαγαπω ...πολυ".Τον παιρνω αγκαλια ψηνοταν.38,4.Απ εκεινη την ωρα ντεπον δεν πηραμε αλλα εχουμε κανει 4 φορες εμετο κ πολλα μπανακια(ετσι κατεβαζουμε κ τον πυρετο) και μεχρι τωρα που κοιμηθηκε ηταν ξαπλωμενος στο πατωμα,στον καναπε,στην αγκαλια μου χωρις να κουνιεται.Ο Κωνσταντινος δε ακομα δεν μπορει να περπατησει απο τους πονους στο ποδι.Αντε να δουμε αυριο πως θα ξημερωσουμε,καναμε κ το ποδαρικο της σχολικης χρονιας ακομα δεν ξεκινησαμε καλα καλα.Παω να δω λιγο και τον αντρα μου τωρα που τους κοιμησα ολους...Φιλια πολλα σε ολους σας...

12 σχόλια:

  1. Ρεβέκκα μου,περαστικά,σίγουρα γρήγορα θα γίνουν μια χαρά οι μικροί σου!
    Ωραίο τα μπανάκι,υπέροχη η θάλασσα,να μην είχατε και τον πυρετό...
    Καλό Σ/Β-φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περαστικα ρεβεκκα μου! να γινει γρηγορα καλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. περαστικά εύχομαι Ρεβέκκα! κυκλοφορούν πολλές ιώσεις τον τελευταίο καιρό! καλό...υπόλοιπο σαββατοκύριακο! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Περαστικούλια γλυκιά μου Ρεβέκκα!!!Καλή Κυριακή χωρίς πυρετό και πόνο στο ποδαράκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τι ωραιο που εκανες το ιστολογιο σου!!!
    εδω ο καιρος δροσισε και σταματησαμε τα μπανια,τυχεροι που κανετε ακομα(αν και η μικρη πειρα που εχω απο το νησι σου ειναι πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ κρυα νερα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Περαστικούλια στα μικρά σου...Ευχομαι να γινουν γρήγορα καλα!!!!και γω την μικρη άρρωστη την έχω με πυρετο και συναχι..Κι ακόμα δεν ξεκινήσαμε που να χειμωνιάσει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γρήγορα περαστικά στους μικρούληδες σου...πολλά φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρεβέκκα μου περστικά στα μικρούλια σου. Κι εμείς με λαρυγγίτιδα ήμασταν την περσμένη εβδομάδα. Τι να πω... Καλή αρχή!!! Φιλάκια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα βασανα της μανας!Περαστικα στους κουκλους σου!Οσο για το ποδι του Κωνσταντινου για ριξε μια ματια για ''υμενιτιδα''.Το ειχε παθει ο μικρος περισυ τον Σεπτεμβρη.Δεν ειναι κατι σοβαρο.
    Σε φιλω...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Περαστικά Ρεβέκκα μου!! Ελπίζω να είστε όλοι καλά τώρα!! Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Περαστικα να ειναι,αυτη η εποχη τα εχει αυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Free Counters