Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Καλο μηνα σε ολους!!!!


Καλη σας μερα,αν και βροχερη.Δεν προλαβα να γραψω εχθες γιατι εχω και τα 2 αγορακια μου λιγο αρρωστα με βηχα,εμετο και ξενυχτια...ετσι με μια μερα καθυστερηση σας ευχομαι καλο μηνα.Εμεις φετος θα στολισουμε για πρωτη φορα.Οι λογοι που δεν στολιζα μεχρι σημερα πολλοι.Ο λογος που θα στολισω φετος τα ζουζουνια μου και ολοι εσεις που με εχετε βαλει στο πνευμα με τις ομορφες κατασκευες σας και τις φωτογραφιες απο τα σπιτια σας.Και μην ξεχνατε τον διαγωνισμο που κανει η Ελιζα και Καλι για το πιο ομορφο στολισμενο σπιτακι.Βιαστειτε γιατι ο διαγωνισμος ληγει στις 10 Δεκεμβρη.Επισης να επισκεφτειτε την Γωγω να χαζεψετε το ομορφα στολισμενο σπιτακι κ το δεντρακι που εχει για την πριγκηπεσσα της.Να μην ξεχασω να ευχαριστησω την αγαπημενη μου Θεοδωρα για το ομορφο στολιδι που χαρισε απλοχερα σε ολες μας και μας εβαλε για τα καλα στο αληθινο πνευμα των Χριστουγεννων και της προσφορας.Φιλια πολλα σε ολους κ να ξερετε οτι σας επισκεφτομαι καθημερινα αλλα δεν προλαβαινω να αφησω καθε μερα σχολιακι σε ολους.Την αγαπη μου και την καλημερα μου.....

25 σχόλια:

  1. Καλημέρα και καλό μήνα Ρεβέκκα μου,
    με το καλό να στολίσεις το σπιτάκι σου!!Περαστικά και στα αγοράκια σου!!!Σε φιλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα και καλό μήνα!!!! Περαστικά στα αγοράκια σου και καλό στόλισμα!!!!! Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρεβεκκα μου ! περαστικα στα μικρα σου και υπομονη....και οσο για το αν θα στολισεις! και βεβαια να στολισεις το σπιτακι σου!!
    Σε ευχαριστω απο καρδιας για ολα!!
    Φιλια! και περαστικα.
    Α! θελω να σου πω οτι στην Αθηνα που εμενα! ειχα μια φιλη απο την Θιακι! ΛΟΠΗ την ελεγαν και ειχε ενα σκυλακι το ΧΟΥΛΙΟ!στο Βαθυ κατοικουν και αυτη δεν θυμαμαι το επιθετο θα μαθω και θα σου πω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να στολισεις οχι μονο δεντρο αλλα ολο το σπιτι σου.Περαστικα στα παιδακια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρεβέκκα μου γλυκιά, νασαι πάντα καλά και να γιορτάζεις χαρούμενα και στολισμένα.
    Περαστικά των μικρών. Καλό γιορτινό μήνα και φιλάκια σε εσένα και στα παιδάκια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρεβεκκα φυσικα και να στολισεις το σπιτακι σου αυτα πια δεν τα κανουμε για εμας αλλα για τα ζουζουνια μας να τους χαρισουμε λιγο απο την μαγεια των χριστουγεννων ,λιγο παραμυθι!!Αφου εμεις σκεφτομαστε να ανεβουμε Αθηνα σε ενα χριστουγεννιατικο χωριο που εχει ανοιξει που θα ειναι σκετη τρελα!!!Σε ευχαριστω πολυ και για το ομορφο post !!!Περιστικα στους πριγκιππες σου!!Και εγω χαλια ειμαι με ιωση αστα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημέρα και καλό μήνα Ρεβέκκα!!
    Ελπίζω τα παιδάκια σου να είναι καλύτερα σήμερα.
    Να τους δώσεις από ένα γλυκό φιλάκι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αντε και καλό μήνα! Χάρη στα παιδιά μας θα νιώσουμε τα Χριστούγεννα. Ο παιδικός ενθουσιασμός κάνει ξεχωριστές αυτές τις μέρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Περαστικά στα παιδάκια! Ελπίζω σήμερα να είναι καλά! Να έχεις φέτος τα πιο όμορφα Χριστούγεννα σου εύχομαι!
    Καλό μήνα!!!
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ευχομαι περαστικα στα αγορακια σου.Και του χρονου με υγεια και ευτυχια!Καλες γιορτες να περασεις με την οικογενεια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρεβεκκα μου!ευχομαι σημερα να ειναι τα παιδια αρκετα καλυτερα!!! σε ευχαριστω!!και ευχομαι να εχεις ενα καλο βραδυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ρεβεκκα μου καλο μηνα και περαστικα και στα αγορακια σου
    τι ταλαιπωρια ρε παιδι μου αυτες οι ιωσεις ποσο ταλαιπωρουνται τα κουτσουνακια μας
    με το καλο να στολιστετε το σπιτακι σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλό μήνα,Ρεββέκα!
    Περαστικά στα μικρά σου!Δύσκολο να είναι και οι δυο μπόμπιρες ταυτόχρονα αρρωστούληδες-περαστικά!
    Τα μικρά θα χαρούν το στόλισμα!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Lilium μου σε ευχαριστω πολυ.Προς το παρον ειμαστε καλυτερα.Φιλακια πολλα πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. eleni μου σε ευχαριστω που περασες απο το σπιτακι μου κ μου αφησες τις ευχες σου.Οντως ειναι δυσκολο με τα δυο,αλλα επειδη οταν αρρωσταινει ο ενας κολλαει κ ο αλλος προσπαθω να κραταω την ψυχραιμια μου.Το δυσκολο ειναι οταν κλαινε κ τα δυο και δεν μπορω να ανταποκριθω αμεσως.Φιλακια πολλα κ καλο βραδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. LiViLaVi μου να δω ποτε θα στολισω επιτελους.Ακομα ουτε δενδρο δεν εχω βρει.Φιλακια κ καλο ΣΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. lourdi μου γλυκεια σε ευχαριστω πολυ.Καλυτερα ειμαστε.Αλλα επειδη το βραδυ συνηθως επιδεινωνεται ο βηχας εχω αγωνια για σημερα μιας κ ο αντρας μου ειναι στην δουλεια.Μολις μαθεις επιθετο πες μου να δω αν την ξερω.Μικρος που ειναι ο κοσμος.Φιλακια πολλα κ καλο ΣΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. meanan μου σε ευχαριστω.Εσυ ηδη εχεις αρχισει κ φιαχνεις τοσο ομορφα πραγματακια.Εγω ακομα τιποτα,Φιλια πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Evie μου γλυκεια σε ευχαριστω.Αυτος ο μηνας πραγματικα ειναι οικογενειακος και ισως πρωτη φορα θελω να ζησω την καθε του μερα και να γιορτασω με τα αγαπημενα μου προσωπα,ολοι μαζι.Σε φιλω καλο βραδυ και καλο ΣΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΓΩΓΩ μου περαστικα σου.Αυτη την ιωση την περασαμε ολοι κ πιο βαρια ο Φιλιππας και ο Κωνσταντινος μου.Ευχομαι να αναρρωσεις γρηγορα.Το ονειρο μου ειναι να καταφερω να παω με ταπαιδακια μου σε ενα τετοιο σπιτακι,αλλα καθε χρονο απο την τηλεοραση τα βλεπω μονο.Να πατε η Μαριλια μου θα ενθουσιαστει και δεν υπαρχει καλυτερο απο το να βλεπεις χαρουμενα αυτα τα 2 ματακια.Φιλακια πολλα πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Katerina μου ειναι καλυτερα σε ευχαριστω.Οσο για το φιλι τους το εδωσα αμεσως,να εισαι καλα.Φιλακια πολλα κ καλο ΣΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. newagemama.com χαρη σε αυτα θα στολισω.Αν παραμεινει βεβαια τιποτα πανω.Φιλακια κ καλο βραδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μοντέρνα Σταχτοπούτα ειμαστε καλυτερα.Αυτο ευχομαι κ εγω και ελπιζω η φετινη χρονια παρολο την κριση να ειναι ησυχη κ να εχουμε την υγεια μας.φιλακια πολλα πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. handmade by nikoletta σε ευχαριστω πολυ πολυ.Ευχομαι και σε εσενα καλες γιορτες.Φιλακια πολλα πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. efi ποσο σε καταλαβαινω.Και να μην μπορουμε να κανουμε τιποτα πολλες φορες για να τα βοηθησουμε.Παντως το σημαντικοτερο να ειναι περαστικα.Φιλια στα αγγελουδια σου κ καλο ΣΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Free Counters