Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Καλα Χριστουγεννα....


                       ...μερες τωρα ψαχνω ενα δωρακι για σας,ομως τιποτα δεν ειναι αρκετα ζεστο,ομορφο κατι για να δειξω ποσο ευγνωμοσυνη και χαρα νιωθω που εχω γνωρισει ολες εσας ,που μαθαινω πραγματα απο εσας,που καθε βραδυ με λαχταρα κοιταω τις καινουριες σας αναρτησεις,διαβαζω τα σχολια γεματα αγαπη και ενδιαφερον που που αφηνετε.Ωσπου πριν απο λιγες μερες γυρισε ο Κωνσταντινος μου απο τον παιδικο με αυτην την Χριστουγεννιατικη καρτουλα.Αφιερωμενη σε σας που μου ανοιξατε την αγκαλια σας ,θα χαρω να την δω στα blogοσπιτακια σας.                                                                                                                                     Και σας αφηνω με μερικες φωτογραφιες απο την σημερινη μας γιορτουλα που το αγορακι μου δεν ηθελε να παρει μερος...εχουμε αποψη απο τωρα.Σας ευχομαι να εχετε τα καλυτερα Χριστουγεννα...φιλιαααααααααα!!!









     Καλα Χριστουγεννα....

47 σχόλια:

  1. Δεν σε ξύπνησα; Το ξέρω είναι αργά αλλά ήθελα να σ ευχαριστήσω τόσο πολύ για την επίσκεψη και τις ευχές που δεν υπολόγισα την ώρα.
    Αλλά σκορσάρισα αδελφάκι μου,τι τίγρη ήταν αυτή που με υποδέχτηκε; Τι κούκλος γιος είναι αυτός;
    Να σου ζήσει (πόσο μ άρεσε με το απορημένο βλέμμα!!!)να σου ζήσουν και τα δυο, να τα καμαρώσεις όπως ονειρεύεσαι κι όπως εκείνα θα θελήσουν την ζωή τους.
    Καλά Χριστούγεννα, με υγεία και ένα σπίτι γεμάτο παιδικές φωνούλες είναι σίγουρα το καλλίτερο δώρο. Παίρνω το δικό μου και σε καληνυχτώ μ ένα φιλή,κοντογειτόνισσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χεχεχε! Και του χρόνου να είστε καλά!!! Ευχαριστούμε πολύ για την καρτούλα! :) Να μυρίσει λίγο Χριστούγεννα κι αγάπη, βρε παιδί μου! :)

    Καλές γιορτές! Γλυκές, λευκές, αγαπημένες! Με υγεία, ευτυχία, δημιουργικότητα και πρόοδο!

    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σέ ευχαριστώ πάρα πολύ για τό διπλά ομορφο δωράκι αφού είναι απ τά χεράκια τού μικρού δικού σου άγγελου , πήρε τήν θέση πού τού αξίζει στό blog μου ... Ευχομαι Χαρούμενα Χριστούγεννα μέ υγεία . πολλή αγάπη . καί πολλά χαμόγελα σέ ολη σου τήν οικογένεια καί νά χαίρεσαι τά 2 υπέροχα αγγελούδια σου .
    Τά φιλιά μου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΥΥΥΥ!!!!!!!
    να σαι καλα εσυ και η οικογενεια σου και να περνατε παντα ομορφα και δημιουργικα!!!!!φιλιααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχαριστώ για το δώρο! Πολλά χρόνια πολλά και σε σας. Οι γιοι σου είναι υπέροχοι. Να τους χαίρεσαι και να τους δώσεις από ένα φιλί στη μυτούλα τους τη ζωγραφιστή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αχ! τα κουκλάκια σου, οι θησαυροί σου.Λοιπόν ξέρεις οτι κρεμώ στο δένδρο κάρτες χειροποιητες.. λοιπόν την αντέγραψα θα την ετυπώσω και θα την κρεμάσω μαζί με τις άλλες.Υπέροχες φωτογραφίες!Να είσαι καλά και Ευτυχισμένα Χριστούγεννα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. To καλύτερο δώρο μας έκανες από τα χεράκια του ομορφούλη Κωνσταντίνου να τον χαίρεσαι και να τον καμαρώνεις πάντα,να μου τον φιλήσεις!!!!
    Καλά Χριστούγεννα και πάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. υπέροχο δώρο!!
    Σ ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου φίλη!!
    Να περάσεις υπέροχα αυτά τα Χριστούγεννα!!

    Ο Κωνσταντίνος σου είναι ένας....
    ΚΟΥΚΛΟΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όντως το καλύτερο δώρο.
    Ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας.
    Καλά Χριστούγεννα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρεβέκκα μου...εδώ μιλάμε για πραγματικούς πρίγκηπες...με απίστευτη ομορφιά και γλυκύτητα...να τους καμαρώνεις και να τους χαίρεσαι.....Να είναι καλά παιδιά και δίπλα σου..πάντοτε....
    Εύχομαι Καλά Χριστούγεννα στην όμορφη οικογένεια σου, να περάσετε αξέχαστα....και με πολύ ζεστασιά....και να σε ευχαριστήσω για το όμορφο δωράκι σου....το οποίο θα στολίσω αμέσως....Πολλά πολλά φιλιά σε σένα και απο ένα φιλί στους μικρούς μου πρίγκηπες...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πάλι καλά που υπάρχουν τα ΠΑΙΔΙΑ να μας ζεστάνουν.
    Σας ευχαριστώ για την φανταστική κάρτα που είναι έργο τέχνης στα μάτια μου! και για τις ευχές. Σου εύχομαι Καλά Χριστούγεννα
    με υγεία πάνω απ όλα και να ζεις αξέχαστες στιγμές ευτυχίας και χαράς με τα αγγελούδια σου. Να τα καμαρώνεις να γίνονται σωστοί άνθρωποι. Την αγάπη μου και ένα φιλί στον καθένα σας ξεχωριστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Υπέροχη η καρτούλα υπέροχο και το τιγράκι σου!!!!!!
    Ευχομαι καλες γιορτες να χαιρεσαι την οικογενεια σου και να τους καμαρωνεις ολους με υγεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρεβέκκα μου, Χρόνια πολλά και Καλά Χριστούγεννα. Με υγεία, πολλή αγάπη και πρόοδο στα παιδάκια σου! Μπράβο στον Κωνσταντίνο, λοιπόν, που έφτιαξε τέλεια καρτούλα και ακόμα περισσότερα μπράβο στη μανούλα που τη μοιράζεται με εμάς. Θα κοσμήσει το blog μας αμέσως κιόλας! Τα ζουζούνια σου είναι υπέροχα...ε, με τέτοια μαμά...! Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κουκλίτσα μου χρόνια πολλά, χρόνια καλά στο σπιτικό σου και ότι μα ότι καλύτερο για τους πανέμορφους πριγκηπές σου!!! Σκέτα κουκλιά...να τους δώσεις απο ένα φιλί κι απο εμένα.
    Φιλάκια πολλά και καλές γιορτές..

    Υ.Γ. Το δωράκι διπλά όμορφο μιας και το έφτιαξαν δυο υπέροχα χεράκια. Θα το κρεμάσω σε λιγάκι στο σπιτικό μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. το κρεμασα κιολας....

    να ειστε παντα καλα... γεροι δυνατοι ευτυχισμενοι...

    καλα χριστουγεννααααααααααααααααααααααααααααα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μετά χαράς το παίρνω το δωράκι!!!Και αφού είναι κι από τα χέρια ενός πρίγκιπα, τι άλλο να ζητήσω; Αλλά μου φαίνεται πως κάπου εκεί είδα και μια βασίλισσα που μοιάζει πολύ στον πρίγκιπα ή κάνω λάθος;;;!!!!Καλά Χριστούγεννα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Να χαίρεσαι τα αστεράκια σου!
    Χρόνια πολλά με αγάπη και ΥΓΕΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σε ευχαριστώ πολύ για το δωράκι σου!! Πολύ όμορφο και ζεστό όπως είπες! Θα μπει σε τιμητική θέση στο ιστολόγιο! Να τα χαίρεσαι τα αντράκια σου! Είναι κούκλοι! Και του χρόνου με Υγεία και Αγάπη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ρεββεκα μου να χαιρεσαι τους κουκλους σου!!Να περασετε καλα αυτες τις αγιες μερες με υγεια,αγαπη και ευτυχια.Καλα χριστουγεννα!Η τιγρης....ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ!κουκλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Να χαίρεσαι τα παλικάρια σου! Χρόνια πολλά κι από μας γεμάτα υγεία κι ευτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τι υπέροχη καρτούλα είναι αυτή!!! Ρεβέκκα μου σ'ευχαριστώ από καρδιάς! Εύχομαι να χαίρεσαι τους πρίγκιπές σου - που είναι κουκλιά, σαν τη μαμά τους - και να περάσετε όμορφα και οικογενειακά αυτές τις άγιες μέρες, με πολύ αγάπη στην καρδιά σας!
    Πολλά πολλά γιορτινά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ρεβέκκα, σε ευχαριστώ και εγώ πολύ πολύ!!! Να 'σαι καλά και συ και τα γλυκύτατα παιδάκια σου και να περάσετε τέλεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Χρόνια πολλά και καλά.Να χαίρεσε τα πανέμορφα πριγκιπάκια σου!!!!!!!!!!!Σε ευχαριστώ πολύ για το δωράκι σου.Πολλά πολλά πολλά φιλακιά!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ρεβεκκα μου γλυκια σε ευχαριστω πολυ για τα υπεροχα σου λογια και το δωρακι! να εισαι καλα και να χαιρεσαι αυτα τα κουκλακια - τα παιδακια σου!!!χρονια πολλα !
    (εισαι πανεμορφη!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Υπέροχο! Σε ευχαριστώ πολύ! Χρόνια πολλά και να χαίρεσαι την οικογένεια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ρεβέκκα,ήρθα καθυστερημένα,μα έτρεχα όλη μέρα.
    Το δεντράκι,θα το πάρω με χαρά-ευχαριστώ!

    Οι πρίγκηπές σου πανέμορφοι κι εσύ μια κούκλα!

    Χρόνια πολλά,να χαίρεσαι την οικογένειά σου!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Να χαίρεσαι τους άντρες της ζωής σου και να τους καμαρώνεις.Χρόνια πολλά κούκλα, Καλές γιορτές να έχετε και ότι επιθυμείτε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ρεβεκακι ...χρονια πολλα καλα χριστουγεννααααααααααααα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Χρόνια Πολλά Ρεβέκκα μου!!!!! Να χαίρεσαι την οικογένεια σου!!!! Να περάσετε όμορφα!!!! Καλά Χριστούγεννα!!!!! Φιλιάααα

    Το δεντράκι του Κωνσταντίνου στόλισε την τελευταία μου ανάρτηση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Χρόνια Πολλά... Χρόνια Καλά... Χρόνια Έυτυχισμένα...Να χαίρεσαι τους δύο πριγκιπές σου που είναι κουκλάκια!!! Η κάρτα δε είναι πανέμορφη τα συγχαρητήρια μου στον μικρό καλλιτέχνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ρεβέκκα μου Χρόνια Πολλά!!!Υγεία και ευτυχία σου ευχομαι!!!!!Το δώρο σου είναι τέλειο!!! Σ' ευχαριστώ πολύ!!!Να χαίρεσαι τους κούκλους σου και να τους καμαρώνεις πάντα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ρεβέκκα μου σε ευχαριστώ πολύ για την κάρτα σου,
    και κυρίως τον Κωνσταντίνο για την σκέψη του
    Χαρούμενες γιορτές
    πολλά φιλάκια
    σου χαρίζω και το αγαπημένο μου xmas song

    FELIZ NAVIDAD
    http://www.youtube.com/watch?v=fAimJ-EXOF8&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αγαπημενες μου φιλες ευχαριστω πολυ πολυ για τις ομορφες ευχες σας που πραγματικα με συγκινησαν και με εκαναν να νιωσω κ πολυ τυχερη που σας γνωρισα.Θα απαντησω σε καθε μια ξεχωριστα μολις προλαβω γιατι αν εξαιρεσεις την μερα των Χριστουγεννων που περασαμε πολυ ομορφα οι υπολοιπες ειχαν τρεξιμο αγχος,εφορια,τηλ σε ενα σωρο υπηρεσιες και το τρακαρισμα της μανουλας μου με το αμαξι,που αυτο ηταν αρκετο για να παθω μια ταραχη.Ευτυχως δεν επαθε κατι σοβαρο εκεινη,μονο το αμαξι καταστραφηκε.Σας φιλω λοιπον γλυκα ολες κ συντομα θα σας επισκεφτω φ\για να σας γραψω.Σας αφηνω με ενα γλυκο φιλι κ ενα ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Περαστικα της κοριτσι μου.Αλλο κακο να μην σας βρει.Γρηγορα να το ξεπερασετε.Σε φιλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Eυχαριστώ πολύ! Να έχεις μια υπέροχη δημιουργική χρονιά με όλη την οικογένεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. περαστικα ρεβεκκακι... φιλακιαααααααααα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ρεβέκκα μου,
    πολύ στενοχωρήθηκα με αυτό που σας συνέβη, τα γρήγορα περαστικά στη μανούλα σου και μη στενοχωριέσαι, αρκεί που είναι καλά, αυτό έχει σημασία και τίποτα άλλο!!!
    Φιλάκια, καλό σου βράδυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. εχεις δυο πανεμορφα αγγελουδια ρεβεκκα μου!!!!να τα χαιρεσαι!!!
    περαστικα στη μητερα σου!!
    να χαμογελας παντα(εισαι πολυ γλυκια)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. τι ομορφο τιγρακι ειναι ο μικρος; περασε πολυ ωραια βλεπω! χρονια πολλα ρεβεκκα μου ευχομαι οτι καλυτερο για την ομορφη οικογενεια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ρεβέκκα μου σήμερα μπόρεσα να δω και να διαβάσω την αναρτησή σου. Και τι να πω για τα δυο πανέμορφα πριγκιπόπουλά σου, να τα χαίρεσαι. Η κόρη μου δε λέει ότι ο μέγαλος σου γιος είναι κουκλάκι ζωγραφιστό και η μαμά πανέμορφη! Κι ο μικρός μια σκέτη γλύκα! Σε ευχαριστώ πολύ για το δωράκι είναι υπέροχο και τρέχω να το κρεμάσω!!!
    Σας φιλώ όλους, Καλό Βράδυ και θα τα ξαναπούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Καλημερα και χρονια πολλα Ρεβεκκα μου!!!Χαθηκα εγω τελειως αλλα δεν ειμαι και στα καλυτερα μου...Μου την εχει δωσει με τη δουλεια κτλ παρα πολυ δεν καταλαβα χριστουγεννα ουτε θα καταλαβω και πρωτοχρονια!Δεν καταφερα να παω μια βολτα και εγω το παιδι μου μεσα στην στολισμενη πολυ...Οπως καταλαβαινεις με εχει πιασει μια απιστευτη γκρινια...Θα δουλευω και αυριο!!!Τελος παντων ,υπεροχη η καρτουλα σας.... μου φερνει και εμενα η Μαριλου μου και καθε φορα συγκινουμαι πολυ!Υπεροχο τιγρακι ο Κωνσταντινος...Μεγαλωσανε μωρε και ο Μαριος ειναι μια γλυκα!!!Να χαιρεσαι την υπεροχη οικογενεια σου Ρεβεκκα μου και σας ευχομαι καλη χρονια ,υγεια και αγαπη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. καλε τι ομορφοι που εισαστε
    α ρε ρεβεκκα μου με τα αγορακια σου
    καλη χρονια να εχετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Χρόνια Πολλά Ρεβέκκα μου, Καλή Χρονιά να έχετε και να χαίρεσαι τα μικρά σου πριγκηπάκια!!!
    Με το καλό ο νέος χρόνος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΑΡΕΣ!!ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΡΕΒΕΚΚΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ!!ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΓΕΛΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ!!
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ!!
    ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ! ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΠΕΡΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!ΓΙΑ ΤΟ 2011!!!
    ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Σου εύχομαι μεσα απο την καρδια μου καλή χρονιά με υγεία, αγάπη κι ευτυχία για εσένα και την οικογένειά σου!να χαιρεσαι τους μικρους πριγκιπες με υγεια!!!!!!!ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Free Counters