Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Η ομορφη μπλογκογειτονια μας...

                          ...ειναι πολλα που με απασχολουν τον τελευταιο καιρο...πολλες εκκρεμοτητες που πρεπει να διευθετηθουν...αποφασεις που πρεπει να παρθουν...και τοσος λιγος χρονος...Απο τις τσαρκες που κανω αυτες τις μερες στα σπιτια σας βλεπω οτι η διαθεση ολων ειναι λιγο πολυ η ιδια,δεν ειμαστε κ στα καλυτερα μας.                                                                                                                          Ομως μπαινοντας σε ενα σπιτακι μιας φιλης που γνωρισα εδω δακρυσα και συγκινηθηκα.Μια Ομορφη μαμα η Μαριτσα εγραψε αυτη την ομορφη αναρτηση που πραγματικα με συγκινησε.Αυτες τις μερες αποφασισα να ασχοληθω επαγγελματικα με την φωτογραφια, παντα με τις δυνατοτητες που εχω εδω στο νησι και η Μαριτσα μου εδωσε τις ευχες τις και μια συμβουλη απο το στομα του 5χρονου γιου της που αυτο πραγματικα με εκανε να λιωσω.Σε ευχαριστω Μαριτσα μου...                                                             Επισης ενα ακομα ομορφο βραβειο μου χαρισε το Λουλουδακι μου το γλυκο και θα ηθελα να περασετε να της αφησετε μια ευχη για το καινουριο ξεκινημα της που το προετοιμαζει και της το ευχομαι ολοψυχα να το πραγματοποιησει...

Ευχαριστω Μαιρουλα...
Επισης ευχαριστω πολυ πολυ το Μαιρακι για τα ομορφα δωρακια που μας χαρισε και το καθε ενα χωριστα ταιριαζει τοσο στον παραληπτη του...                                                                                       Θα ηθελα να περασετε και απο το μπλογκ της φιλης μου της Ευας που μας ανοιγει την ψυχη της και θελει μια ευχη απο ολους και μια αγκαλια.                                                                                      Και τελος γιατι πολυ σας κουρασα, θα ηθελα να αφιερωσω αυτο το βραβειο στους φιλους που γνωρισα εδω στην μπλογκογειτονια και ειναι διπλα μου κ με κανουν να χαμογελω  κ ας μην το ξερουν...για την Lilium,την Alma Libre,την Αλεξανδρα,την Γωγω,την χρυσοχερα Θεοδωρα,το livilavi,την Μαριτσα,την Μαρινα απο την Δραμα,την Μαιρη,την Μοντερνα Σταχτοπουτα,την Γιαγια Αντιγονη,την Μαιρουλα,την Demi,την Ευη,την Σιμον,την Βασω,το Μαρακι,το κοκκινο φουστανι,την Αχτιδουλα,την  Ρια,την Μαιρη,την Χαρα,την newagemama,την Ελενη,την Χρυσανθη,την Κατερινα,την mylitlleprincenikolas,την Λια,την Εφη,την moms-dads.blogspot,τα koritsiagiaspiti ,την aneraida,την apinkdreamer,την skiouromanoula,την Δημιουργια και την misirloumisirlou.Πραγματικα σας ευχαριστω καθε μια ξεχωριστα που με τον τροπο της η καθε μια ειστε διπλα μου ,με κανετε να ξεφευγω απο την καθημερινοτητα κ με ταξιδευετε...σας φιλω και καλο βραδυ....

40 σχόλια:

  1. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΟΥ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΠΡΑΒΟ!ΜΠΡΑΒΟ! ΡΕΒΕΚΚΑ ΜΟΥ!!!ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΒΡΑΒΕΙΟ!! ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΗ ΜΟΥ!!
    ΣΕ ΦΙΛΩ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οταν λες να ασχοληθεις επαγγελματικα;;;;;;;;;Αφου εισαι φωτογραφος!!!!!!!!!!ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΟΥ ΠΕΤΑΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΕΣΥ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ.
    ΠΕΤΑΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΒΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ.
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι να πρωτοπώ...
    πόσο τέλεια είναι συσχέτιση φιλίας και στηθόδεσμου...;
    πόσο χαιρόμαστε που πήρες την απόφαση; την επαγγελματική, εννοώ!
    Πόσο συμφωνώ για την ωραία γειτονιά μας;
    Είσαι υπέροχη και σου αξίζει ότι καλύτερο! Να το διεκδικείς! Σου εύχομαι ότι καλύτερο από καρδιάς...για όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολλές ευχές για το καινούριο ξεκίνημα, είναι σίγουρο πως ό,το αγαπάμε το κάνουμε πολύ καλύτερα και πέρνουμε και μεγαλύτερη ικανοποίση- συχνά και μεγαλύτερη κούραση αλλά κι αυτό το παραβλέπουμε...
    Συμφωνώ απολύτως με τα όσα λες για τη μπλογκογειτονιά, έχει μοναδικούς ανθρώπους, που μοιαζουν με...καλά σουτιεν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρεβεκκα μου φαινεται μου την εφερες! ειπες συγκινηθηκες εσυ, τωρα η ηρθε η ωρα να συγκινησεις εμενα ε; σε ευχαριστω πολυ, ολα να σου πανε καλα, και στις στεναχωριες εδω ειμαστε να ανεβαζουμε η μια την αλλη! φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. να εισαι παντα καλα και να ταξιδευεις...εστω και με τη φαντασια σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπημενη μου φιλη Θεοδωρα η τυχερη ειμαι εγω και θα ειμαι ακομα περισσοτερο αν σε δω απο κοντα που ελπιζω να γινει.Σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια γιατι ξερω οτι τα εννοεις.Φιλια πολλα και καλο βραδυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. I thank you for always making me feel special!Follow your dream and will come true!
    Το ηξερες οτι πάντα ήθελα να γίνω φωτογράφος?
    Καλό βράδυ!:)

    Υ.Γ.Υποσχομαι ενα μειλ συντομα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημέρα γλυκιά μου Ρεβέκκα .χάρηκα πολύ πού αποφάσισες νά κάνεις τό ονειρο σου πραγματικότητα καί νά ασχοληθείς επαγγελματικά μέ τήν φωτογραφία.αν θυμάσαι τό είχαμε συζητήσει πρίν λίγες μέρες. Σέ ευχαριστώ πάρα πολύ γιά τό βραβείο,μέ Τιμά. Οποτε μπορέσεις πέρνα μιά βόλτα καί από τό δικό μου blogkoσπιτάκι .. έχω καί εγώ κάτι εξαιρετικά γιά σένα .
    Σέ φιλώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρεβέκκα μου γλυκιά..Μπράβο καλή μου! Χαίρομαι πάρα πολύ που ένα σου όνειρο σου γίνεται πραγματικότητα!
    Ευχαριστώ πολύ για το βραβείο, είσαι υπέροχος άνθρωπος..
    Τα καλύτερα μέσα από την καρδιά μου!

    Χαίρομαι που έκανες τα ψώνια σου και αν θυμάμαι καλά έχεις και έναν γάμο,σωστά;;
    Είμαι σίγουρη θα λάμπεις και θα βγάλεις υπέροχες φωτογραφίες!!

    Όποτε θα έχεις χρόνο και όρεξη να μας γράφεις τα νέα σου..
    Καλή συνέχεια!! Φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να το πάρω και να πω ευχαριστώ γλυκιά μου πράγματι η διάθεση του κόσμου είναι πεσμένη και όχι άδικα όμως δεν βγαίνει και τίποτε με το να κατσουφιάζομαι.Όσο ζούμε ελπίζουμε οπότε..χαμογελάστε και προχωρείστε..Πάω να επισκευτώ φίλες σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρεββέκα μου γλυκιά σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το δωράκι σου.Το μηνυματάκι σου δεν το εχω λάβει..........Φιλιά πολλάααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρεβεκκάκι μου...να είσαι καλά...εγώ σε ευχαριστώ για την συντροφιά σου...και για την γλυκύτητα σου...Να είσαι πάντα καλά, να χαρίζεις και να σου χαρίζουν πάντοτε χαμόγελα!!!
    σε φιλώωωω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλή αρχή Ρεβέκκα μου!!!!!! Θα σου απαντήσω και στο email!!!! Φιλιά πολλάααααααααα τρέχω σε μια συνάντηση και μπήκα κλεφτά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Βασω μου γλυκεια σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια,εισαι τοσο καλη αλλα αγαπη μου οι φωτο σου ειναι τελειες και η αγαπη σου γιαυτο φαινεται και ας μην το εχεις σπουδασει.φιλια και καλο βραδυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. EVAGELIA VRETTOU μου σε ευχαριστω.σας εχω λατρεψει ολες ας μην σας ξερω απο κοντα...φιλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτη την εποχη λιγο πολυ ολοι ειμαστε λιγο πεσμενοι.Οι βολτες στην μπλογκογειτονια ειναι ομορφες και παντα βρισκουμε κατι ενδιαφερον για να δουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ρεβέκκα μου γλυκειά, χαίρομαι που επανήλθες σύντομα και μάλλον με ανεβασμένη την διάθεσή σου.Και πως να μην είσαι καλύτερα αφού πήρες τις αποφάσεις σου!Βλέπεις η λήψη απόφασης μας ανακουφίζει.Και πρέπει να πέρνουμε τις όποιες αποφάσεις μας στον σωστό χρόνο!Αφού λοιπόν θα ασχοληθείς επαγγελματικά με κάτι που σε εκφράζει πρέπει να είσαι ευτυχισμένη.Οι περισσότεροι ασχολούνται με κάτι που δεν είναι το έχουν επιλέξει!!Σου εύχομαι από καρδιάς να γίνεις η καλύτερη επαγγελματίας φωτογράφος και να πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει!!!Οταν κάτι το θέλουμε πολύ και το αγαπάμε το κατακτούμε!!Εύχομαι όλα να πάνε καλά !!!Φιλιά γλυκά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ουπσς ξέχασα να σε ευχαριστήσω για το όμορφο και τρυφερό βραβείο .Το παίρνω με πολύ χαρά και πάω να το κρεμάσω με πολύ αγάπη!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλή επιτυχία στο νέο σου ξεκίνημα.... Σ ευχαριστώ πολύ που με σκέπτηκες
    φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ρεββεκα μου γλυκια,σε ευχαριστουμε για το βραβειο,να εισαι καλα,να μην σε πτοει τιποτα,καλο ξεκινημα μεσα απο τα βαθη της καρδιας μου,για αυτο που θελεις να κανεις και να θυμασαι παντα,οτι καθε ψυχη ηρθε σε αυτον τον κοσμο για να αγωνιστει.Οποτε ηθικο υψηλο,παρακαλω!!!!Σε φιλω γλυκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΕΡΑΣΑ ΓΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΟΜΟΡΦΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!!!
    ΡΕΒΕΚΚΑ ΜΟΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΙΩΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ....ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΑΚΟΜΑ...
    ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γλυκια μου Ρεβεκκα μπηκα για να σου αφησω μυνημα...σχετικα με αυτο που μου ζητησες ....και βρεθηκα μπροστα σε μια αναρτηση υπεεεεροχη που με συγκινησε πολυ!Να σαι παντα καλα ,να εισαι δυνατη να χαιρεσαι τη ζωη,να κανεις ονειρα κ να τα κανεις αληθινα και να ξεπερνας καθε εμποδιο !!!!
    Δηλωνω παρουσα ....οποτε θες πες μου ...να φτιαξουμε αυτα που ηθελες....φιλια και μια μεγαλη αγκαλιααααα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. κουκλα μου!!!!!με συγκινησες!!!να εισαι καλα!!σε ευχαριστω!!παιρνω το δωρο να το στολισω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πάντα τέτοια σου εύχομαι
    απο καρδιάς☸ڿڰۣ——
    Να εχεις ενα ομορφο
    Σαβ/κο
    και παντα νάχεις αληθινούς φίλους-ες
    στην ζωή σου γιατί ειναι οτι
    ομορφότερο εχουμε στην ζωή μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. PEBEKKA MOU ΣΕ ΑΦΗΣΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΣ!ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!ΤΙ ΓΛΥΚΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΗΜΑ..ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩΩΩΩΩΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. EVAGELIA VRETTOU μου σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια.Φιλια πολλα πολλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Νίκη μου σε ευχαριστω,ελπιζω να παει καλα γιατι πραγματικα ειναι κατι που το αγαπω,φιλια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. maritsa μου σειρα μου ηταν..οπως το λες εδω ειμαστε μια για την αλλη,εδω θα με δειτε κ στις μαυρες μου,γιατι στην ζωη μου εδω λιγους αφηνω να δουν οτι δεν ειμαι καλα καποιες φορες.φιλιαααααααα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. το κόκκινο φουστάνι μου γλυκο να εισαι καλα.ειμαι πολυ χαρουμενη που γνωρισα ολες εσας...φιλιααααα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. misirlou misirlou μου τι ομορφα λογια,αχ δεν μπορω αλλο να συγκινουμαι.νιωθω οτι σας ξερω χρονια...ετσι μπορω να λεω οτι νιωθω εδω κ να το μοιραζομαι μαζι σας...θα σε παρω και σε ευχαριστω πολυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΡΕΒΕΚΚΑ ΜΟΥ!!
    ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ..
    ΣΕ ΦΙΛΩ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΗΡΕΜΟ Σ/Κ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Καινούργια χρονιά,καινούργιο ξεκίνημα! ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!
    Κοίτα μπροστά, κάνε αυτό που λέει η καρδιά σου και μην ανησυχείς, θα πετύχεις!!!!!
    Οταν αγαπάμε κάτι πολύ,συμμαχεί το σύμπαν υπέρ μας.
    Ευχαριστώ για το δωράκι σου (εσύ μου έχεις κάνει τόσα,εγω να δω πότε...)μα πάνω απ όλα γιατί με συμπεριέλαβες στα αγαπημένα σου που σε συντροφεύουν. Νάσαι καλά πατριωτάκι και πάντα επιτυχίες.ΦΙΛΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ma iparxei kati kalitero apo ti blogogeitonia?? oxiiiii! :) kalimera! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Πέρασα να ευχηθώ καλή εβδομάδα φίλη μου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχεις :)
    Σ ευχαριστώ πολύ για την τιμή που μου κάνεις!!
    Να είσαι καλά και να έχεις πάντα επιτυχίες σε ότι κι αν επιλέξεις να κάνεις !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ρεβέκκα μου καλή εβδομάδα!!Τα νέα σου ειναι υπέροχα! σου ευχομαι καλή επιτυχία στην νεα σου απασχόληση!!!
    Σευχαριστω πολύ για το όμορφο βραβείο το παιρνω με μεγαλη χαρα !!!φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Πέρασα για μια καλησπέρα σε μια αγαπητή φίλη. Η απουσία μου μακριά δεν μου επέτρεψε να παρακολούθήσω το ιστολόγιο.
    Καλό μήνα και καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΡΕΒΕΚΚΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΝ ΠΑΠΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΟΥ..ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ..ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΙΩΣΕΙΣ..
    ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ρεβέκκα μου καλή, να είσαι καλά και σε ευχαριστώ για την καλοσύνη σου και την εκτίμηση που έχεις για τους συνανθρώπους μας. Το πήρα το τιμητικό βραβείο σου και θα το δεις σύντομα. Θέλω να είσαι καλά, να τα περνάς ωραία με την οικογένεια σου και να έχεις ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Free Counters