Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Autism Every Day - 7 minute version

         Μια βολτα απο το μπλογκ της Μαριας με εκανε να συγκινηθω,να μαθω να κατανοησω καλυτερα.Ενα μικρο κατι για να ακουστει η φωνη της ειναι να αναδημοσιευσω αυτα που εγραψε...                                                                           Αυριο , 2/4 ειναι η παγκοσμια μερα του αυτισμου, το κακο με τον αυτισμο ειναι οτι βρισκεται στην αφανεια , ειναι μια διαταραχη που κανει τους ασχετους με αυτην να αντιδρουν περιεργα οταν αντιμετωπιζουν ενα αυτιστικο , πολυ συχνα μας κραζουν γιατι ειμαστε τοσο χαλαροι με τα ," κακομαθημενα παιδια μας " , και ξερεις, το μονο που δεν χρειαζονται ειναι να τα κλεισουμε μεσα στο σπιτι , βοηθωντας ετσι να μεινει αυτισμος και στο μελλον στην αφανεια .

Γιατι θα με δεις στο σουπερμαρκετ μαζι με τον Παυλο ανυπομονο ,θα με δεις στο δρομο με το παιδι να πεταριζει , θα τον ακουσεις σε δημοσιο χωρο να φωναζει αναρμοστα οταν δεν μπορει να γινει κατι, ....και εγω, και καθε εγω-γονιος θα πρεπει να χειριστω την κατασταση που εσυ ισως δεν αντεχεις να βλεπεις.

Αν εχεις blog και θελεις να βοηθησεις, βαλε αυτο το βιντεακι και πες και δυο λογια , βοηθησε σε αυτο που εχουμε πραγματικα αναγκη,

......να μας κατανοησεις.

11 σχόλια:

  1. ρεβεκκακι μουυυυυυυυυ.. καλως ηρθατεεεεε..

    καλο μηναααααααααααα..

    πολυ ομορφο το σπιτακι σου..

    ρεβεκκακι μπραβο για την αναρτηση σου.. εχουμε καταλαβει πως εισαι ενας ευαισθητος ανθρωπος και το τωρα το βλεπουμε.. αυριο θα κανω και εγω αυτην την αναρτηση..

    καλο βραδυ καλη μουυυυυ..

    φιλακιααααααααααααααα..

    να περνατε παντα καλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρεβεκκα ευχαριστω παρα πολυ, δεν περιμενα τετοια ανταποκριση, αυτο που χρειαζομαστε πραγματικα εμεις οι γονεις αυτιστικων, ειναι να κανουμε την διαταραχη γνωστη στο ευρυ κοινο .
    Ευχομαι τα καλυτερα .
    φιλακια στα ζουζουνια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή μου Ρεβέκκα μπράβο σου για αυτή σου την κίνηση και για την στήριξη σου στην Μαρία. Τα παιδιά με αυτισμό χρειάζονται την στήριξη αλλά και την αποδοχή μας! Φιλιά Πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ολα τα παιδια ανεξαιρετως αξιζουν την αγαπη μας και την φροντιδα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγκινήθηκα πολύ Ρεβέκκα μου.. Μπράβο που το αναδημοσίευσες.. Πρέπει όλοι να ενημερωνόμαστε για τέτοια θέματα,ειδικά όταν αφορούν παιδιά..
    Η σελίδα σου έγινε τέλεια!!
    Καλή εβδομάδα και φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γεμάτο συναίσθημα, υπέροχο. Το ψηφιακό σου σπιτάκι έχει γίνει κουκλί!
    Πάλι δεν με αναγνωρίζει το σύστημα, δεν πειράζει

    Καλημέρα
    Newagemama

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλό μήνα Ρεβέκκα μου!!!
    φανταστικό το bogaki σου!!!
    δεν έχω laptop συχνά ....γιατί το παίρνει η κόρη μου και έτσι δυσκολεύομαι....θα το φροντίσω ελπίζω γρήγορα γιατί μου λείπετε!!!!!!!!!!
    σε φιλώ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρεβέκκα μου καλό μήνα!
    Πολύ συγκινητικό βίντεο.
    Σε έχασα τελευταία, ο blogger μου δε σε έδειχνε.
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπημενες μου ευχαριστω για τα γλυκα σας σχολια.Και ευχαριστω την Μαρια που μας ανοιγει την καρδια της ...Σας φιλω ολες γλυκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Free Counters