Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Ευχαριστω Λουρδη!!!

Μολις εδωσα στον Κωσταντινο μου ενα φιλι για καληνυχτα και εκατσα επιτελους μετα απο τοσες μερες να γραψω.Θελω να ευχαριστησω την φιλη μου τηνΛουρδη για τομορφο βραβειο εφευρετικοτητας που μας χαρισε,αν και εκεινη το αξιζει πραγματικα με τοσα ομορφα στολιδια που μας δειχνει καθημερινα.Και εγω με την σειρα μου θελω να το χαρισω σε ολους οσους αφησαν τις ευχες τους στην προηγουμενη αναρτηση και σε οσουν αφησουν ενα σχολιακι σε αυτη.Ειναι ομορφο συναισθημα να μοιραζεσαι την χαρα που σου δινουν τετοια μικρα πραγματακια και να σε φερνουν κοντα με ανθρωπους που μεχρι χθες δεν γνωριζες.
                                                                                                      Περαστε και απο το μπλογκοσπιτακι της Ρενα που γιορταζει σημερα ενα χρονο και μας χαρισε αυτη την ομορφη εικονα.Αλλη μια φιλη που φιαχνει πραγματικα χειροτεχνηματα!Σας φιλω ολους γλυκα και σας καληνυχτω.................Καλο ΣΚ να εχετε...........                                                                              ΥΓ αλλα εξισου σημαντικο να ευχαριστησω την Dee Dee για το ομορφο στεφανακι που μου χαρισε χιλια ευχαριστω ....

5 σχόλια:

  1. Καλά είσαι απίστευτη πότε πρόλαβες!
    Εμ με τέτοιους φίλους πως να μην είμαι χαρούμενη για τα γενέθλια του μπλογκ μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρενα μου δεν μπορουσα να κανω αλλιως αφου η χαρα μου ειναι μεγαλη που εχω γνωρισει ολες εσας μεσα απο εδω.φιλια πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!..

    σε ευχαριστω για το σχολιο σου...

    καλο βραδυ... φιλακιααααααααααα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρεβεκκα μου καλημερα!!αργησα να σου απαντσω γιατι εχθες ειχα τρεχαματα πολλα...μια πεθερα που θελει και αυτη βοηθεια..ενα βαφτιστρη που φωναζει ελα Νονα να σε δω! μια κορη ολο παραπονα ασε α! και ξεχασα και το σπιτι που ειναι μεσα σε μπογιες και νηματα μια ταξινομηση τη θελει...χα!χα!
    Σε ευχαριστω πολυ! και σου ευχομαι να εχεις μαι ομορφη μερα με τα παιδακια σου!!!
    Φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια για το βραβείο!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις ευχές σου,να είσαι καλά και να χαίρεσαι την οικογένεια σου!
    Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Free Counters