Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Σκεψεις μιας μαμας Νο1#

Σημερα το απογευμα ηρθε η ανιψουλα μου να παιξουν με τον ξαδερφο της .Τα παιδια περασαν πολυ ομορφα,ομως σε καποια στιγμη που ο γιος μου εκανε φασαρια,στην προσπαθεια του να εξολοθρευσει ενα αθωο μυρμηγκακι και ενω ο αδερφος του κοιμοταν,νευριασα τοσο πολυ που τον τραβηξα απο το χερι.Πεντε λεπτα αργοτερα ημασταν αγκαλιασμενοι και μου ελεγε ''εισαι η αγαπουλα μου'.η αδερφη μου γυρισε και μου ειπε 'τελικα εισαι σχιζοφρενης'και αυτο γιατι με βλεπει την μια να θυμωνω και να νευριαζω και τα επομενα λεπτα να σφιχταγκαλιαζομαστε.Εχω ξεφυγει αρκετες φορες τον τελευταιο χρονο,μεχρι και χερι εχω σηκωσει και φυσικα το εχω μετανιωσει και οι ενοχες με κυριευουν.Σε τι σημειο τελικα μπορει να σε φερει ενα παιδι?Μετα την γεννηση του Μαριου η υπομονη μου εχει λιγοστεψει και η ζαβολιες του Κωνσταντινου εχουν αυξηθει.Σιγα σιγα βρισκω τις ισσοροπιες μου,παρολαυτα υπαρχουν στιγμες που ξεφευγω και νευριαζω και ανεβαινει το αιμα μου στο κεφαλι.Οι θεωριες καλες ειναι.Και εγω σε στιγμες ησυχιας θεωρητικα ξερω πως πρεπει να πραξω.Οπως ξερω οτι θα συνεχιζω να θυμωνω  και μετα να συμφιλιωνομαστε και θα συνεχισω να εχω ενοχες για καθε φορα που του φωναζω.Θελω πολυ να μου πειτε εσεις πως αντιδρατε σε παρομοιες συνθηκες και πως αισθανεσθαι.Περιμενω τα σχολια σας με ανυπομονησια.Παω να φιλησω τον γιο μου τωρα που κοιμαται και να τον παρω μια σφιχτη αγκαλια...σας φιλω...

6 σχόλια:

  1. Σε καταλαβαίνω απόλυτα, καλέ εμένα 5 μηνών είναι και όταν καμιά φορά δεν σταματάει την γκρίνια, παλεύω να κρατηθώ και να φωνάξω!!!!! πολλά νεύρα!!! τι φταίει ρε κορίτσια? σίγουρα όχι τα παιδιά μας!!! αυτή η κρίση, μας έχει οδήγηση σε προσωπική κρίση!!!! με ενοχλεί ακόμη και η τρίχα που δεν στέκεται εκεί που θέλω εγώ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σας κορίτσια! Ο κόσμος των μαμάδων δεν είναι μονο ροζ έχει και μπόλικο γκρίζο μέσα! Κι εδώ μπαίνουν τα πιο δύσκολα "μαθήματα" για μας. Πώς να διαχειριστούμε το θυμό, τα νεύρα, τις ενοχές, την κούραση κοκ.
    Λύση δεν υπάρχει αν μαστιγώνουμε τους εαυτούς μας, με αγάπη για μας μανούλες θα βρούμε τη λύση! Με το μαλακό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ευχαριστω κοριτσια,ειναι ωραιο να ξερεις οτι καποιοι περνανε τα ιδια κ σε καταλαβαινουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Poso se niw8w. Mama 2 agoriwn ki egw kai paleuw akoma na vrw tis isorropies. Me to kairo ola 8a strwsoun. Shmasia exei na vlepoume ta la8h mas kai na ma8ainoume apo auta, oxi na ta epanalamvanoume! Kouragiaaaa!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αχ και εγω σε νιωθω Ρεβεκκα μου...Βεβαια ειμαι λιγο χαλαρη με τη Μαριλια ισως απο τις τυψεις που αισθανομαι που την βλεπω πολυ λιγο...Αλλα αν της φωναξω κατευθειαν θα την αγκαλιασω και θα την φιλαω γιατι αισθανομαι τρομερα ασχημα...Σωστο ή λαθος δεν μπορω να κανω αλλιως!!!Ειδα περασατε πολυ ωραια το προηγουμενο σκ!!!Και εμεις γαμο ειχαμε και η Μαριλου μου ηταν παρανυφακι!!!Μια κουκλα!Ηρθε το mail μου?Φιλια σε ολους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Free Counters